Het centrum van Heerde komt tot leven!

De bedrijvigheid in het centrum van Heerde is er vanaf te zien: de keuze voor terrasjes is reuze, zitten vaak vol en het dorp ziet er levendiger uit dan ooit. Waar komt al deze bedrijvigheid vandaan en wie zijn de ondernemers achter deze horeca ondernemingen die de sfeer terug wisten te brengen in het centrum van Heerde? Het antwoord lees je hieronder.

Heerde verwelkomt de Postkamer!

De Postkamer bestaat inmiddels al bijna 2 jaar, maar mag met trots zeggen dat zij de kar hebben gespannen. Jarenlang was het rustig in Heerde en gingen mensen alleen naar het dorp om boodschappen te doen. Maar sinds de komst van de Postkamer is daar verandering in gekomen. Je kunt de ‘nieuwe aanwinst’ niet missen: zodra je het centrum inrijdt zie je het direct aan zowel je linker- als rechterhand. Van s’morgens tot middernacht komen hier zowel jongeren als ouderen samen om onder het genot van een drankje over de dagelijkse dingen in het leven te praten. Kom je binnenkort een keer langs Heerde dan ben je voor lunchen in Heerde bij de Postkamer aan het juiste adres!

What else?

Zodra je je buik hebt volgegeten bij restaurant Heerde loop je verder het dorp in voor een heerlijke ijsco bij de Limburgia. Ben je meer in de mood van een gebakje? Dan ben je bij Kamphorst aan het juiste adres. Leef je bewust en wil je graag gezond eten? Dan kun je het beste een hapje gaan eten bij Puur in Heerde. Zin in Spaanse Tapas? Dan ben je bij van Neck – naast de kerk – aan het juiste adres. Deze toko wordt eveneens door een Spanjaard beheert!

 

Genoeg keus dus! Waar in het verleden de beleving in Heerde ver te zoeken was, is deze met de komst van de Postkamer helemaal teruggekomen. Voor de komst van de Postkamer waren er een aantal opties zoals Limburgia, Kamphorst en Puur maar er was geen plek waar je heerlijk onderuit kan liggen en van heerlijke avondeten en een pilsje kunt genieten.