Ontbijt en diner maaltijdservice

Het ontbijt is een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Veel mensen weten het niet, maar door je ontbijt over te slaan begin je dag minder gezond en minder voedzaam. Eet altijd een beetje zuivel en wat koolhydraten. Samen met de avondmaaltijd zijn dit de twee eetmomenten waar je bewust aandacht aan moet besteden. Vooral ouderen hebben hier nog wel eens moeite mee. Ten eerste omdat ze zelf vaak geen boodschappen meer kunnen doen, of kunnen koken. En ten tweede omdat ze vaak weinig afwisseling in hun maaltijdkeuze hebben. De oplossing voor deze groep mensen is simpel; kies een maaltijdservice.

Waarom een maaltijdservice?

Heb jij als oudere ook te maken met kook-problemen? Verandert je smaak? Vind je zelf koken lastig? Wil je wel eens wat anders eten dan altijd maar die hollandse pot? Een maaltijdservice brengt wat variatie in je leven. Elke dag iets nieuws eten, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Er zijn lokale maaltijdservices en landelijke aanbieders van dit soort maaltijden. Aan jou de keuze wat je het gemakkelijkst en vertrouwdst lijkt. Wil jij dat ze ook bij komen en een maaltijd bezorgen? Kijk dan eens op maaltijdbutler.nl voor meer informatie en vergelijk verschillende aanbieders.

Meest populaire kant-en-klaar maaltijden

 1. Procureurlapje met prei a la crème en aardappel
 2. Kipvink met tuinbonen en gekookte aardappelen
 3. Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree
 4. Sperziebonen met kipfilet in madras saus en puree
 5. Rode bieten met een speklap en jus
 6. Spruitjes rundvlees schotel
 7. Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel
 8. Varkenshaas boontjes schotel
 9. Doperwtjes wortel kippenpoot schotel
 10. Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 11. Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente
 12. Visschotel met wortel en gebakken aardappel
 13. Bloemkool cordon-bleu schotel
 14. Spinazieschotel met gehaktbal
 15. Bloemkool met rundvlees schotel

Andere opties

Deze maaltijdservices bezorgen niet alleen een diners maar verschillende soorten maaltijden. Ook kunnen ze toetjes en ontbijtjes bezorgen of belangrijk boodschappen meebrengen zoals kaas, melk, eieren en andere huishoudelijke artikelen. Informeer ook eens bij een lokale stichting of restaurant uit de omgeving. Soms bieden zij ook een maaltijdservice of tafeltje-dekje mogelijkheid aan om warme maaltijden te laten bezorgen. Deze maaltijden zijn vaak erg lekker en net zo goed als wanneer je ze zelf zou koken!